İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Günleri Seminerler dizisinin ikincisi 13 Nisan 2019 Cumartesi Günü Saat 15.00 ‘da Maslak Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleşti.

• İrem Yüzeç Kaya

Shell Türkiye Perakende Satışlar İSEÇ Müdürü

Konu : Papyon Modeli Uygulaması

Biyografi:İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde lisans, aynı üniversitenin Yapı Mühendisliği bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlayan İrem Yüzeç Kaya İş güvenliği, proses emniyeti, çevre, yol emniyeti, davranışsal emniyet vb. alanlarda 2010 yılından beri çalışmaktadır. Şu an Shell Türkiye’de Perakende Şatışlar İSEÇ Müdürü olarak görev yapmakta ve aynı zamanda GEA Arama Kurtarma Ekibi’nde gönüllü Koordinasyon Ekip üyesi olarak destek vermektedir. Yaklaşık 6 yıldır yoğun olarak felsefe ile uğraşan İrem Yüzeç Kaya, teknik konuların yanında bu alanda da araştırmalarına devam etmektedir.

• Papyon Modeli Uygulaması
  • Papyon Modeli Nedir ve Nasıl Çalışır?
  • Shell’de Papyon Modeli Nasıl Uygulanmaktadır?

Tarih: 13 Nisan 2019 Cumartesi