Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Günleri Seminerler dizisinin dördüncüsü 24 Ağustos 2019 Cumartesi Günü Saat 15.00 ‘da Maslak Kampüsü Konferans Salonunda yapıldı.

• H. Cihangir Tuğsavul

Adli Bilimler Uzmanı

Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İSG Büro Yöneticisi

İş Sağlığı Güvenliği ve Kimya Profesyonelleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

Konu: İSG Mevzuatında Dokümantasyon ve Dokuman Geliştirme

Biyografi: H. cihangir Tuğsavul, İstanbul Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezunudur. İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü Fen Bilimleri Anabilim Dalında yazdığı “Kimya Sanayinde İş Güvenliği Problemlerine Adli Tıbbi Yaklaşımlar” konulu tez ile yüksek lisansını tamamladı. İSGKİMDER Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul İş Güvenliği Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısıdır. Türkiye Kimya Derneği, TMMOB Kimya Mühendisleri Odasına üyedir. 60’ın üzerinde makalesi yayınladığı makalesi vardır ve Kimyasal Risk Etmenleri kitabının yazarıdır.

• Mevzuatta dokümantasyon
  • Doküman geliştirmenin geçmiş süreci