Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Günleri Seminerler dizisinin beşincisi 2 Kasım 2019 Cumartesi Günü Saat 15.00 ‘da Maslak Kampüsü Konferans Salonunda yapıldı.

• Betül Fırat

Sarıyer Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Birim Yetkilisi

Biyografi: Çukurova Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünde lisans, aynı üniversitenin Maden Mühendisliği anabilim dalında yüksek lisans eğitimini tamamlayan Betül FIRAT mermer ve agrega ocaklarında, yeraltı krom madeni ocaklarında ve zenginleştirme tesislerinde çalışmıştır. Bir çok üniversite ve sivil toplum kuruluşunda İş Sağlığı ve Güvenliği konularında bilgilendirme eğitimleri vermiştir. A sınıfı İş Güvenliği Uzmanı olan Betül FIRAT, 2013 yılı itibari ile Sarıyer Belediyesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Birim yetkilisi olarak görev yapmakta ve çalışmalarına devam etmektedir.

• İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili Mevzuat
  • İş Sağlığı ve Güvenliği biriminin kuruluşu