Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Günleri Seminerler dizisinin altıncısı 7  Aralık 2019 Cumartesi Günü Saat 15.00 ‘da Maslak Kampüsü Konferans Salonunda yapıldı.

• Av. Hüseyin Numan Bilir

Teknik Öğretmen

Avukat

A İş Güvenliği Uzmanı

Biyografi: 1984 yılında Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğitimi Bölümü Talaşlı İmalat Ana Bilim Dalı’ndan mezun olmuştur. Daha sonra1993 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirmiştir. Alfabetik İş Sağliği Ve Güvenliği Hukuku Gör-Bak (2015), İpin Ucu-Yaşanmiş Yargilanmiş İş Kazalari (2017), Mesleki Yeterlilik-Eğitim-İletişim İçin Sözlük Bilir (2019) adlı kitapları vardır. 8. Uluslararası İSG Konferansı’ nda “Türkiye’de İş Teftişinde İlo Sözleşmesi Gereğince Uzmanlardan Yararlanilmasi Yükümlülüğünün İncelenmesi” başlıklı poster sunumu yapmıştır.

• Hukuki Sorumlulukları
  • Cezai Sorumlulukları