İş Sağlığı ve Güvenliği Programı (Tezsiz, Türkçe)

Yüksek Lisans Programı
  • FMV Işık Üniversitesi Maslak Kampüsü’nde dersler yapılacaktır.
  • 2018-2019 Akademik Yılı Güz Dönemi başvuruları 20 Eylül 2018 tarihine kadar devam etmektedir
  • Kayıt/bilgi almak için  http://fbe.isikun.edu.tr/basvuru/online-basvuru/ adresini tıklayınız veya 0 (212) 285 97 18 numarayı arayabilirsiniz.
  • Dersler hafta sonları yapılmakta olup toplam 2 yarıyıl sürmektedir. Eylül 2018 başlayıp Haziran 2019 da bitmektedir.
  • İs Sağlığı ve Güvenliği TEZSİZ programı bitiren öğrencileri  Aralık 2019’da yapılacak olan sınava yetişebileceklerdir.
Başvuru Koşulları
  • Lisans/yüksek lisans diploması veya onaylı mezuniyet belgesi/ veya mezuniyet aşamasındaki adaylar diploma yerine onaylı not çizelgesi
  • Not çizelgesi (transkript) belgesi veya onaylı sureti

*** Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Lisans Mezuniyeti için istediği koşul ve bölümlere sahip olma şartı ile Tezsiz Yüksek Lisans Mezunları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın açtığı Uzmanlık Sınavları içinde ”B” Sınıfı Sınava girmeye doğrudan hak kazanır.

Program Kapsamı
  • İş Sağlığı ve Güvenliği tezsiz yüksek lisans programımızın tüm dersleri Maslak Kampüste ve hafta sonlarında yapılmaktadır.
  • Toplam 10 ders (30 kredi) ve dönem projesinden oluşan program iki yarıyıl sürer.
  • Ders programı açıklanacaktır.